Kontakt os - det koster ikke noget

Hos Flemming Nielsen Aps er vi hele Vestsjællands total-leverandør inden for el, solceller, automatisering, og meget mere.

Velkommen til Flemming Nielsen Aps. Vi er et traditionsrigt el-installatør firma, som blev grundlagt tilbage i elektricitetens barndom i 1909. I de første mange år beskæftigede firmaet sig med indlæggelse af jævnstrøm til brug for lys. Meget har dog ændret sig siden firmaets grundlæggelse, men det har virksomhedens filosofi ikke - nemlig at levere professionelle løsninger som skal skabe værdi for vores kunder. Vores team består af fem erfarne elektrikere, to lærlinge og en kontorassistent, og sammen rådgiver og installere de løsninger inden for både simple, til krævende elinstallationer, solcelleanlæg, automatisering, teleinstallationer, datainstallationer og meget mere.  Vi har ligeledes altid været engageret i udvikling, og anser det som vores forpligtelse, at uddanne unge i el-faget og dermed sikre at vores medarbejdere får en kontinuerlig og livslang uddannelse. 

Vi håndterer opgaver af alle størrelser for erhverv/industri, kommuner, stat, institutioner, skoler, boligforeninger, private m.fl. For os er det ikke et spørgsmål om opgavens størrelse. Vi løser alle opgaver med den samme professionelle tilgang og med den samme målsætning - nemlig at skabe reel værdi for kunder.